Rozemarijntje van het Koetshuis

Blue point mitted RAG a04 33 (chocolate carrier)

Zenzidolls Ramses van Oranje x Anubis-Nora van Dromijn


Rozy ofwel ''doos'' is onze eerste ragdoll met stamboom. Ze is ontzettend lief en makkelijk, helpt altijd wanneer er kittens zijn, loopt als een hondje mee (ook buiten) en is nergens van onder de indruk. Doos is dol op haar speelmuisje en hier loopt ze dan ook geregeld mee rond in huis. Ze kan overal mee naartoe en gedraagt zich dan alsof ze thuis is. Ze geeft prachtige kittens en kan kittens geven in de kleuren seal choco blue en lilac. evt mitted. Doos is een echte gezinskat. Altijd in je buurt maar op de bank wel liever naast je of op de leuning ipv op schoot.

Ch. NL* Stelladolls'Quenna

Chocolate lynx mitted RAG b04 21


SC FR* Nirvana On Earth De La Cibonne x BE* Miracle Douches Aurora

Onze prinses. Nenna of Queens zoals we haar vaak noemen is een heel gezellige aanwezige kat net als de anderen. Ze is heel slim en grappig maar kan ook eigenwijs zijn. Ze is dol op kinderen en is 1 met onze dochter. Quenna draagt de mooie choco kleur in combinatie met tijger, ofwel lynx/tabby. Ook haar voetjes zijn wit, we houden van mitted!  Op de foto is ze 5 maand.

Quenna heeft inmiddels de titel champion behaald op show. 🏆

Skye of Furo Cats

Lilac point mitted RAG c04 33

SE* Raggababa Mustang x De Purmer Doll's Bo

Skye heeft een superzachte bunny coat en is van karakter net zo zacht. En gevoelig. Skye is een brave kat en met een ''uh'' luistert ze keurig. Skye is heel erg aanhalig en kan niet genoeg krijgen van aaien en knuffelen. Net als Quenna ligt ze ook graag op schoot. Skye is een grote stevige kat. Op de foto naast deze tekst is ze 8 maand. 

Skye is eenmalig mee geweest naar show, gewonnen van de lilac poezen in open klasse met 2x een EX1 CAC.

Ch. NL*Lyndoll’s Everlove Ziva

Blue point RAG a ( chocolate carrier )


Skye of Furo Cats x DE*Bine-dolls Ryan

Vanaf de geboorte al een uitgesproken aanwezig karakter, een volle vacht en mooi profiel. Ze heeft een super oogkleur. Ziva is altijd bij je in de buurt en is erg vocaal. Op de foto is ze 5 maand.

Ziva is als kitten zijnde mee geweest op show, Ex1 en zeer veel belovend zoals de keurmeesters zeiden.
Hierna heeft Ziva met gemak de titel champion behaald voor ze een jaar oud was.🏆

Ch. NL* Lyndoll’s Eternal Eszti

Chocolate point RAG b

DE*Bine-dolls Ryan x Skye of Furo Cats

Eszti is een zusje van Ziva en haar hebben we aan gehouden voor haar bouw en kleur. Ze heeft de bunny coat van mama, o zo zacht. Eszti is een rustige poes die heel graag knuffelt en bij je ligt. Op de foto 11 maand oud.

Eszti is 2 x mee geweest op show met 7 maand oud. Beide keren Ex1, nominatie EN Best in Show!🏆🏆 De shows hierna heeft ze 3 x een Ex1 CAC behaald wat haar ook champion maakt! 🏆Inmiddels heeft ze nog 1 CACIB certificaat nodig om Internationaal Kampioen te zijn. Deze hopen we te gaan behalen eind 2023

NL* Lyndolls Fantasy Fay

Blue bicolour RAG a 03

PL* X-man Maszkotka x NL* Rozemarijntje van het Koetshuis

Fay is gekozen door onze dochter, en andersom. Deze 2 zijn vanaf Fay geboren is al onafscheidelijk. Fay MOEST blijven. Ze is een mooie blue bicolour met een geweldig mensgericht super aanhankelijk karakter. Heel open en vrij. We hopen haar in de toekomst te matchen met Dream. 

HR* Cattydolls Just a Dream

Seal point bicolor (chocolate carrier) RAG n 03

HR* Cattydolls Poised for Succes x SE* Krasus Cotton Delight

Dream is het half broertje van Odi en we hopen met al het goeds uit deze mooie lijnen heel mooie kittens te kunnen fokken in de toekomst. Dream is ontzettend aanhalig en kruipt helemaal tegen je  aan voor aandacht. Hij is 8 maand op de foto. 

Dream heeft op zijn eerste show in de junioren klasse Ex1 en een Nominatie behaald.
Zijn 2de show bij de junioren behaalde hij opnieuw een Ex1, NOM en won ook nog de BIV. (Best in Variety) Met 10 maand oud weegt hij al 6+ kg.

Zijn eerste show in de open klasse behaalde hij 2 x een EX1 CAC, NOM en won ook nog de Best in Show🎉🏆🥇


*Dream is (nog) niet beschikbaar voor uitdekkingen, voorlopig kijken we eerst wat hij voortbrengt met onze poezen. In de toekomst mag hij beperkt uitdekkingen doen.

HR*Cattydolls Leap of Faith

Seal point bicolor (chocolate carrier) RAG n 03

HR* Cattydolls Ready to Rule x SE* Krasus Cotton DelightNa een lange zoektocht hebben wij eindelijk een dekkater gevonden die aan onze eisen voldoet. Uitgesproken en sterk profiel, mooie bloedlijnen, laag inteeltpercentage, veel vacht, chocolate en verdunning dragend en ook nog eens een super soft karakter! HR*Cattydolls Leap of Faith komt uit Kroatie. 

*** Helaas bleek Odi niet geschikt als dekkater en we hebben hem moeten castreren en herplaatsen.